VISKWEKERIJ CORTEN
LOMMEL • Viskwekerij Corten is al meer dan 30 jaar leverancier van vissen voor de hengelsport.

Ons cliënteel bestaat uit hengelsportverenigingen, eigenaars van privévijvers en openbare waters van gemeenten, steden en provincies. Dit in zowel België, Nederland, Duitsland als Frankrijk.

Wij leveren u de meest voorkomende inheemse vissoorten. Hierbij staan wij steeds garant voor de beste prijs – kwaliteitsverhouding.

Ons assortiment van vissen voor de hengelsport bestaat uitsluitend uit gekweekte vissoorten. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde viskwekerijen in het buitenland die elk hun specialisatie hebben. Onze belangrijkste kwekers bevinden zich in Duitsland, Tsjechië en Frankrijk.

Niet enkel onder ons toeziende oog maar ook door de bevoegde instanties worden deze vissen in de best mogelijk omstandigheden gekweekt tot het formaat dat onze klanten wensen.

Wijzelf staan in voor het vervoer, met onze gespecialiseerd vrachtwagens, vanuit het buitenland naar onze kwekerij en opvangbassins in Lommel.

De meeste vissen voor de hengelsport worden tijdens de herfst en winter uitgezet. De weersomstandigheden maar ook de conditie van de vissen is dan optimaal. Dit seizoen loopt van november tot en met maart. Tijdens de lente en zomer is de keuze in vissoorten beperkt tot uitsluitend Karper(achtigen).

Deze robuuste vissoort kan, mits de nodige voorzichtigheid, buiten het winterseizoen om uitgezet worden.
Katoenstraat 5
3920 Lommel
breng me hierheen